Servicii

Litigii si arbitraj

Poate cea mai importanta latura a activitatii de pana acum a fost aceea de asistare si reprezentare a clientilor in cadrul procedurilor litigioase, fie ele in fata instantelor judecatoresti sau instantelor arbitrale. Am reprezentat cu succes clienti atat in fata instantelor judecatoresti din Bucuresti si provincie, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cat si in fata Curtii Internationale de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Printre dosarele sustinute de-a lungul timpului s-au regasit litigii comerciale, litigii de munca, litigii administrative, dar si dosare penale pentru infractiuni economice si nu numai.


Dreptul muncii

De-a lungul timpului am acordat intotdeauna o importanta deosebita oferirii de solutii potrivite pentru reglementarea si derularea cat mai armonioasa a relatiilor de munca.

Pentru angajatori am oferit si oferim consultanta cu privire la reorganizari, incheieri ale contractelor individuale de munca, incetarea contractelor individuale de munca (inclusiv concedieri colective), relatia cu organizatiile sindicale, intocmirea si aplicarea contractelor colective de munca, etc.

Pentru angajati si organizatiile sindicale am oferit si oferim cele mai bune posibilitati de aparare a drepturilor angajatilor si, totodata, de mentinere a unei relatii corecte cu angajatorul sau organizatiile patronale.


Drept comercial si corporatist

Pentru clienții corporate, oferim servicii de asistență continuă în activitatea curentă, contra unor onorarii de tip „abonament”, care includ un număr de servicii juridice lunare, indiferent de tipul și natura lor.

Am oferit si oferim clientilor nostri consultanta in activitatea economica curenta, atat cu privire la functionarea entitatilor comerciale cat si la aspecte ce tin de activitatea comerciala propriu-zisa.

Asistam clientii in domenii ca: infiintarea si functionarea entitatilor comerciale, incheierea si inregistrarea de acte constitutive si hotarari ale asociatilor/actionarilor, incheierea si aplicarea contractelor de administrare si management a afacerii,  reorganizarea entitatilor comerciale, reducerea sau majorarea capitalului social, precum si asistenta cu ocazia intocmirii si executarii contractelor comerciale de: vanzare, schimb, franciza, transport, agentie etc.


Activitati imobiliare

In domeniul imobiliar am avut posibilitatea, de-a lungul timpului, de a asista clientii nostri in situatii dintre cele mai diferite, incepand cu incheierea si aplicarea contractelor de antrepriza pentru constructii (inclusiv FIDIC) si pana la asistarea cu prilejul achizitionarii sau vanzarii de constructii sau terenuri. 


Drept administrativ

Desi nu am avut, pana acum, placerea de a colabora cu autoritati administrative sau unitati administrativ-teritoriale, am fost in multe ocazii implicati in rezolvarea problemelor de drept administrativ ale clientilor nostri, oferindu-le consultanta si reprezentare in relatia cu autoritati administrative dintre cele mai diverse, pornind de la unitati administrativ-teritoriale si pana la autoritati de management in cadrul proiectelor europene.


Insolventa si restructurare

In climatul economic actual, in care insolventa si reorganizarea afacerilor a capatat o importanta din ce in ce mai sporita, am reusit sa asistam cu succes clienti in cadrul procedurilor de reorganizare sau lichidare a activelor proprii, reusind sa oferim cele mai bune solutii atat pentru clientii aflati in postura de a fi debitori in cadrul unei proceduri, cat si pentru acei aflati in postura de a fi creditori. 

Am oferit si oferim asistenta cu ocazia intocmirii si inregistrarii cererilor de deschidere a procedurii (atat din partea debitorilor cat si a creditorilor), formularii de contestatii si opozitii la cereri de deschidere a procedurii, intocmirii si aplicarii planurilor de reorganizare sau reprezentarii in cadrul adunarilor generale a creditorilor sau comitetului creditorilor.


Servicii postale, de curierat si transport

Avem o experienta vasta in abordarea diverselor probleme aparute in cadrul activitatilor de posta, curierat si transport, colaborand pana in prezent cu unele dintre cele mai importante companii in domeniu. Putem oferi asistenta in legatura cu obtinerea si mentinerea autorizarilor in domeniu, relatia cu Autoritatea Nationala pentru Comunicatii sau intocmirea si executarea contractelor de transport/curierat (inclusiv conform CMR).